Scooooby

Itt kapható

Tudtad?

Tudtad, hogy a Scooby-Doo rajz fimből négy mozifilm is készült? Ezek közül kettő idén jelenik meg Amerikában, így hazánkban valószínűleg csak jövő év elején lesz premier.

A legmenőbb Scooby játékok

2009.11.24. 10:57 - ScoobyDoo

Címkék: scooby scooby doo scooby 3d társas scooby doo játékok scooby doo játék

Szeretnél valami igazán Scoobysat venni magadnak, de nem tudod, mi válassz? Felsorljuk neked 2009 legmenőbb Scooby Doo-s játékait! Jó mulatást kívánunk!

1. Scooby kísértetház (3D-s társasjáték)

Nem elég, hogy a szerplőket használhatod bábunak, egy igazi kísértetházban zajlik a játék! Ha nem vigyázol elkap a szörny, de az is elég ha csak ügyetlen vagy és leesel a lépcsőröl. Kerüld a különböző csapdákat és legyél te a legügyesebb a Scooby 3D-s társasjátékban!

 

2. Scooby kütyü bánya káosz készlet

Most igazi bányász kalandokat élhetsz ét Scoobyval és Bozonttal. Csak óvatosan, nehogy te is beleszédülj a sok vad kanyarba és még a végén egy hordónak ütközz a bányász kocsiddal!

 

3.Scooby nagyház

Kísértetek, szörnyetek és csapdák mindenhol! A legjobb szellemkastély amit valaha is láttál! Figurák nincsenek hozzá, de külön beszerezhető az összes! A következő bejegyzésben olvashatsz a gyűjthető kütyükről, hogy a te kastélyod legyen a legmenőbb!

 

Én itt vettem az enyém:

 Mintatvben játékbolt (Budapest, XI. kerület, Fejérvári út 40/A). Klikk ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://scoobydoo.blog.hu/api/trackback/id/tr731548443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása